Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Новини моди / 5 секретів краси від Клаудії Шиффер

5 секретів краси від Клаудії Шиффер

В чому секрет краси відомої моделі? Спеціально для вас ми зібрали 5 секретів краси Клаудії.

96625abedafbfc6e5b0x350.jpg (24.33 Kb)
1. Менше макіяжу
У повсякденному житті Клаудія намагається не користуватися декоративною косметикою, але зволожуючими засобами користується постійно і ніколи не виходить з дому без сонячних окулярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які тренди у макіяжі будуть популярні у 2016?

2. Косметичний мінімум
У базовому косметичному арсеналі моделі - консилер, бронзер, щипці для завивки вій і туш. За її словами, вона може впоратися з зачіскою і макіяжем набагато швидше, ніж її помічники: на те, щоб повністю зібратися, у неї йде всього 20 хвилин.

3. Тільки правильне харчування
Стан шкіри залежить від харчування. У меню знаменитої моделі - фрукти, зелений чай, куряча грудка, варені яйця та овочеві салати.

4. Довгі прогулянки
Модель дуже любить прогулянки, щодня гуляє 30-60 хвилин і завжди бере з собою килимок для йоги. Навіть у подорожі. Після пологів її привів в форму особистий тренер Девід Хіггінс, сьогодні він як і раніше стежить за тим, щоб Шиффер залишалася сильною і гнучкою.

5. Фітнес щодня
Фітнес для Клаудії Шиффер - це спосіб життя. Вона постійно тренується, виконує комплекси спеціально розроблених для її фігури вправ, виходить на пробіжки, плаває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 05.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1457

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: