Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Догляд за тілом, Здоров’я / 4 секрети східної краси

4 секрети східної краси

Краса Сходу дійсно заслуговує нашої уваги, тому деякими рецептами ти цілком можеш скористатися.

vostochnaya_devushka_1920x1200_5387pria.jpg (40.38 Kb)
Хаммам
Важко уявити східну культуру без хаммама або, як ще його називають, турецької лазні. Медики впевнені, що ці вологі лазні дійсно дуже корисні для здоров'я. Завдяки цьому з організму через пори йде весь зайвий "бруд", а шкіра стає ідеально гладкою. Крім того, в лазню завжди беруть із собою натуральний скраб для тіла, так що ні про який целюліті і мови не йде!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 головні тренди у макіяжі

Олія насіння гірчиці
Споконвіку дівчата втирали масло насіння гірчиці для росту, кондиціонування і блиску. І воно дійсно працює! Якщо хочеш скоріше відростити "косу до пояса", то цей засіб тобі точно знадобиться.

Хна
Про фарбувальні властивості порошку хни ти напевно чула і, можливо, навіть випробувала на своєму досвіді. Приміром, мехенді, татуювання хною, вже давно вийшли за рамки Близького Сход. На відміну від штучних барвників хна абсолютно нешкідлива і навіть корисна.

Рожева вода
Рожева вода - прекрасний тонік для обличчя з захоплюючим ароматом. Раніше жінки використовували її як основу догляду, але сьогодні це засіб може замінити тобі міцелярно воду. Крім того, рожева вода має заспокійливий ефект, знімає почервоніння та запалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 11.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1948

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: