Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 5 порад для пишних вій

5 порад для пишних вій

Пишні вії - мрія усіх дівчат. Давай зробимо її реальністю?

akav-fjdlem4567.jpg (20.39 Kb)


Тримай під рукою пудру
Покривши вії першим шаром туші, притрусити їх легкою прозорою пудрою, після чого нанеси туш в ще один шар. В результаті ти отримаєш пишні, густі вії без ефекту склеювання.

Підбери правильний засіб для демакіяжу
В ідеалі - витрать на спеціальний продукт для зняття макіяжу з очей. Для видалення водостійкої туші найкраще підійде засіб з двофазною формулою: він миттєво розчиняє залишки косметики і зволожує вії і шкіру повік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискучі веснянки: новий тренд у макіяжі

Зволожуй вії маслом
Вії потребують поживні масла не менше, аніж шкіра або волосся. Щоб забезпечити їм належний догляд, додай в свій вечірній б'юті-раціон нерафіновану олія. Найнадійніший варіант - касторка. В її складі прискорює ріст вій, покращуючи циркуляцію крові у їх коренів.

Знай міру
Не поспішай наносити восьмий шар туші! Це не зробить твої вії красивими, навпаки - послабить їх, а ще - візуально зменшить очі. Для ідеального покриття достатньо двох шарів, нанесених зигзагоподібними рухами з інтервалом в пару хвилин.

Стеж за терміном придатності туші
Вкотре нагадуємо тобі: термін зберігання туші - 3 місяці після першого використання. Це означає, що за ці три місяці туш поступово засихає, а на пензлику і у флаконі із засобом утворюється безліч бактерій. Не економ на красі і здоров'ї: користуючись простроченою тушшю, ти не тільки не отримаєш бажаного ефекту, але й ризикуєш заробити очну інфекцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 06.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1610

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: