Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 жіночих ароматів для спокуси

5 жіночих ароматів для спокуси

Виберіть зі списку нижче той, який вам найбільше підходить в даний момент, а потім прийміть з ним ванну, наповніть кімнату запахом з аромалампи або ж зробіть масаж коханому...

345r35gfb.jpg (139.33 Kb)
1. Бергамот
Підсилює еротичну пульсацію, будить уяву і фантазію, усуває депресію, нервову напругу. Це ефірне масло - засіб для самого тонкого еротичного масажу.
 
2. Іланг-іланг
Дарує впевненість, загострює інтуїцію і психологізм любовної гри, допомагає відгадувати і виконувати найпотаємніші бажання партнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенсаційний об'єм волосся: новий тренд boost-up
 
3. Герань
Відкриває в жінці чуттєвість. Аромат герані окрилює, піднімає над суєтою, вносить елементи мрійливості і сентиментальності в еротичне спілкування. Живить чуттєвість і молодість.
 
4. Петітгрейн
Знімає відчуття депресії і страху. Створює легкий еротичний ефект, приносить елементи свіжості і грайливості в стосунки.
 
5. Жасмин
Розковує сором'язливі натури, підсилює взаєморозуміння партнерів. Чудове жіноче масло, що дозволяє відчути насолоду близькістю при вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 09.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1684

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: