Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 6 бьюті прийомів, які не працююють

6 бьюті прийомів, які не працююють

Насправді усі ці прийоми абсолютно непрактичні.

uc324324.jpg (1.09 Mb)
1. Огіркові кружечки проти мішків під очима
Огірок на 95% складається з води. Тобто коли ти прикладаєш їх до обличчя в надії стати свіжою і відпочилою, як огірочок, ефект виходить аналогічний тривалого вмивання прохолодною водою. Або з тим же успіхом можна покласти на очі вологі ватяні диски. Словом, якщо і буде якийсь ефект, то тільки плацебо - в результаті твого ж самонавіювання.

2. Відбілювання зубів содою
Ти жартуєш? Правда збираєшся натерти свої зуби содою? Якщо це працює з брудними чашками, не означає, що і з емаллю можна вчинити так само. Домашній метод відбілювання содою досить травматичний - ефект не варто того, щоб пошкодити емаль і мучитися з наслідками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, щоб виглядати неперевершеною

3. Вакуумні банки від целюліту
Ох, це страшне знаряддя тортур - вакуумна банку проти целюліту. Продається в аптеці. Виглядає необразливо. А в результаті вся попа і стегна - в синцях, а ти - в сльозах. Тому що коли синці пройдуть, целюліту менше не стане.

4. Дерев'яні масажери
У тебе вдома напевно валяється це диво інженерної думки - дерев'яний масажер, яким ти колись збиралася розминати спину, шию і бог знає, що ще ... Цікаво, яку мету ти переслідувала, купуючи його? Викинь вже цей мішок! Ніякого толку від цієї дивної штуки не буде.

5. Маски для волосся з курячих яєць
Ох вже ці знамениті маски для волосся з курячих яєць, а ще з додаванням гірчиці або коньяку ... Просто гастрономічний шедевр якийсь! А результат часто не виправдовує очікувань: волосся стає сухим і жорсткими, тому що ніякого обіцяного зволоження яєчний жовток насправді не дає.

6. Розбавляти стару туш очними краплями
Без коментарів. Просто купи нову туш! Повернути до життя стару не вийде ні очними краплями, ні водою, ні олією ... Розведення туші призводить до того, що руйнується її формула, ніякого ефекту обсягу або подовження вже не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 06.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1296

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: