Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 3 жахливі помилки у макіяжі, які ти постійно робиш

3 жахливі помилки у макіяжі, які ти постійно робиш

Щоб макіяж виглядав бездоганно і залишався таким весь день, зверни увагу на поширені помилки, які ти напевно допускаєш.

8iuhysdt5.jpg (139.04 Kb)
Фарбувати вії в декілька шарів
Найпоширеніша помилка, яку допускає кожна друга. Сидіти і нашаровувати туш на віях, в надії домогтися максимального результату. На ділі ти отримуєш "оксамитові" вії, які зовсім не виглядають круто. Якщо ти подивишся на те, як це роблять професійні візажисти, то переконаєшся - процес нанесення туші займає не більше 30 секунд!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як збільшити груди за допомогою косметики?

Припудрюєш обличчя перед макіяжем
Важко сказати, звідки пішов цей поширений б'юті-метод, що перед макіяжем потрібно обов'язково напудритись. Нібито для стійкості макіяжу. Зрозуміло, це повна нісенітниця - як ти потім будеш наносити тональний крем? Для сухої шкіри цей спосіб взагалі смерть. Запам'ятай, пудра - фініш твого макіяжу, але ніяк не його старт.

Підводиш брови олівцем
Олівці для брів гарні в руках професіонала, та й то багато візажистів вважають за краще їх уникати. Справа в тому, що основа олівця дуже жирна, а колір буває надто насиченим, його важко розтушувати. Що ми маємо в підсумку? Натовпи дівчат зі злими "самурайськими" бровами. Краще використовуй спеціальний гель і тіні для брів, які легким серпанком наносяться за допомогою жорсткої кисті - виглядати буде в сотні разів більш природно!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 15.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2922

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: