Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 6 рецептів з цукром для вашої краси

6 рецептів з цукром для вашої краси

Насправді, цукор дуже корисний для всього тіла, від імені до ніг. Зрозуміло, якщо застосовувати його зовні.

edrfgthhg.jpg (214.67 Kb)
Шовковисті губи
Умочіть палець в воду, а потім в цукровий пісок. Після цього круговими рухами легко помасажуйте губи, особливо зовнішню їхній бік. Цей прийом виручить вас, якщо у вас сухі губи. Цукор тут виступає в ролі делікатного скрабу.

Скраб для всього тіла
Змішайте стакан коричневого цукру (він гірше розчиняється, ніж білий) з пюре з декількох бананів. І ви отримаєте зволожуючий скраб для тіла, який не тільки чудово пахне, але і робить шкіру оксамитовою на дотик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 секрети, щоб добре виглядати навіть у літню спеку

Рівномірний матовий загар
Якщо ви йдете в солярій, або збираєтеся на пляж, то для того, щоб отримати по всьому тілу рівномірну засмагу, а не вигорілими плямами, використовуйте масляний скраб. Змішайте цукор з оливковою олією, потріть спину, ноги і плечі, потім змийте.

Зробіть ваші стопи м'якими
Суміш цукру з маслом перцевої м'яти дає прекрасний відлущуючий скраб для стоп. Він видаляє омертвілі клітини шкіри, а масло зволожує і пом'якшує ваші стопи. Масло м'яти особливо добре проти пітливості ніг в спекотні літні дні.

Перш ніж голити ноги
Попередня обробка шкіри скрабом з цукром полегшує гоління, і запобігає вростання волосків під шкіру після гоління. Це працює для будь-яких частин тіла і обличчя.

Молодо виглядають руки
Хочете мати доглянуті кисті рук з ніжною молодою шкірою? Змішайте стакан коричневого цукру з 1/3 склянки оливкової олії і однією капсулою вітаміну Е. Ви тільки що виготовили у себе вдома доглядаючий за руками скраб. Помасажуйте руки ним, промийте і дайте висохнути, перш ніж робити манікюр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 31.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1680

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: