Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика / 5 засобів, які варто викинути з косметички негайно

5 засобів, які варто викинути з косметички негайно

Ці засоби тобі точно не потрібні!

3rfgthgt.jpg (151.42 Kb)

Косметика дивних відтінків
Блиски, бронзери рудого відтінку, помади блакитного кольору з блискітками ... Саме такі, які зовсім нікому не йдуть. Не раджу також купувати 6-кольорові палітри, з яких 3-4 відтінк тобі не підходять.

Тональний крем щільної текстури
Обирай тільки легкі маскуючі, а тональний крем щільної текстури залиш в далекому минулому. Надлишки тону "обтяжують" макіяж, додають віку і, що найголовніше, виглядають неприродно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо у тебе тьмяне волосся?

Кольорова база під макіяж
Не рекомендую близько підходити до всіляких кольоровим праймерів, баз під макіяж, особливо зеленим. У більшості випадків надати правильний відтінок шкіри допоможе правильно підібраний тональний засіб, а зелені щільні бази - виключно професійний спецефект, і краще залишити його гримерам.

Помада екстремального кольору
На жаль, більшість дівчат, які не вивчали візаж професійно, не знають, як підібрати помаду незвичайного яскравого відтінку. Неонові кольори, фуксія, темно-бордовий - варто триматися подалі від усіх цих ризикованих варіантів.

Шиммер
Шиммер - складний у використанні продукт, з яким не завжди справляються навіть професіонали. Пам'ятаєш невдалі фото б'юті-образів зірок з червоної доріжки? Так ось, виною більшості провалів ставав саме шиммер! До того ж, якщо на обличчі є навіть непомітні оку ознаки старіння або ледь помітні зморшки, то шіммер обов'язково їх підкреслить. Геть!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 06.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3516

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: