Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 5 ознак, що тобі потрібен психолог

5 ознак, що тобі потрібен психолог

Якщо ти знайшла у цих пунктах себе - тобі точно потрібна допомога спеціаліста!

shutterstock_1583666181.jpg (29.38 Kb)

Тобі вже не допомагають розмови з друзями і близькими
У найважчі періоди життя зазвичай нас підтримують друзі. Але якщо ти гостро відчуваєш відсутність соціальної підтримки, і поруч з тобою немає нікого, з ким можна було б поговорити по душам, то необхідність у допомозі психолога стає актуальною.

Ти нічого не їж і погано спиш
Саме при цих двох симптомах на обличчя сильне емоційне вигорання. Додай сюди відчуття постійної втоми, апатію і придумані хвороби, які ти сама собі діагностуєш. Все це вимагає допомоги кваліфікованих фахівців, інакше і до депресії недалеко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 вірних ознак твоєї самотності

Тобі перестала бути цікава твоя робота
Ти помітила, що раніше улюблена робота тепер не приносить задоволення? Якщо тобі взагалі не цікавий будь-який вид діяльності, обов'язково звернися до фахівця!

Тебе все більше "накриває" ностальгія за минулим, і ти не можеш заснути без келиха алкоголю
Стреси, втрата роботи, розрив з коханою людиною, неприємності з близькими - це найважчі емоційні потрясіння, які викликають скорботу, агресію і тривогу. А це призводить до втечі від проблем та шкідливі звички. Але знай, що це тільки погіршує ситуацію, оскільки алкоголь підсилює депресію. Настав час зупинитися і записатися до психолога.

Тобі здається, що ти заплуталася в усьому
Тобі потрібно до психолога, якщо ти не можеш ніяк вирішити якусь певну проблему, і тобі здається, ніби ти ходиш по замкнутому колу. Особливо, якщо протягом довгого часу ти відчуваєш, що "щось йде не так", тобі хочеться змін, однак не знаєш, у чому ці зміни повинні полягати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 02.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3244

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: