Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 5 дрібниць, які зіпсують навіть ідеальний макіяж

5 дрібниць, які зіпсують навіть ідеальний макіяж

Кілька порад для ідеального макіяжу.

34ttgry.jpg (277.53 Kb)
Занадто темні брови
Мода на широкі і природні брови привела до того, що на обличчях деяких дівчат красуються чіткі, дуже темні і агресивні "брови самурая". Не варто слідувати тренду так буквально, все-таки брови не повинні відволікати від твого обличчя в цілому, все добре в міру.

Холодний відтінок помади і теплий відтінок рум'ян
Ніщо так не псує макіяж, як недоречне поєднання відтінків. Часто зустрічається "дрібниця" - рум'яна теплого відтінку і помада холодного. Або навпаки. Ми не закликаємо тебе підбирати рум'яна під кожну помаду, але краще все-таки дотримуватися "температури" відтінків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарячий тренд в макіяжі: блискітки над бровами

Зайвий консилер
Якщо вибирати з двох зол, то краще вже темні кола під очима, ніж білі плями від консилера! Нанось його тонким шаром так, щоб світлий коректор не виділявся на обличчі, ніби ти панда, але тільки навпаки.

Занадто багато туші на нижніх віях
Щоб погляд здавався більш виразним і розкритим, фарбувати нижні вії, звичайно, потрібно. Питання лише в тому, як ти будеш це робити. На відміну від верхніх вій, виділяти кінчики абсолютно не потрібно - інакше ти просто будеш виглядати втомленою, а пишні нижні вії створять непотрібну тінь під очима.

Погано розтушований тон
Навіть ідеально підібрана за кольором тональна основа може зіграти з тобою злий жарт, варто враховувати одну важливу дрібницю - якісну розтушовку. На жаль, але навряд чи в тебе вийде зробити це пальцями.Що ж робити? Купити спеціальну кисть з синтетичним ворсом або використовувати вологий спонж.

Джерело: Сosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 08.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1647

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: