Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 5 помилок у використанні туші для вій

5 помилок у використанні туші для вій

Виразний і спокусливий погляд - це, в першу чергу, ідеально нафарбовані вії. Щоб зробити бездоганний макіяж очей, навчися правильно користуватися тушшю. Ось кілька помилок, які ти можеш робити і не підозрювати про це.

467159.jpg (24.45 Kb)
Наносиш багато шарів. Чим більше туші ти наносиш, тим гірше вона виглядає на очах. Вона тане, розтікається і розсипається, створюючи темні кола під очима. Пам'ятай, що більшість засобів призначені для фарбування вій тільки в два шари.

Різко відкриваєш/закриваєш тюбик. Через повітря, яке потрапляє в тюбик, коли ти недбало відкриваєш і закриваєш його, туш швидко висихає і утворює грудочки на віях. Тому, закриваючи тюбик, старайся акуратно прокручувати пензлик.

Занадто довго користуєшся. Якщо ти не можеш пригадати, коли купила свою туш, значить, вона вже давним-давно прострочена. Така туш може викликати печіння, роздратування і почервоніння очей. Намагайся не користуватися однією тушшю більше 3-х місяців.

Не фарбуєш корені вій. Якщо ти наносиш колір тільки на кінчики, ти візуально робиш вії коротше, ніж вони є насправді. Щоб додати погляду виразність, починай фарбувати вії від самих коренів.

Поспішаєш. Різкі помахи пензлика призводять до неакуратного макіяжу очей. Адже ти не раз помічала чорні сліди на верхній повіці. Щоб уникнути цього, старайся краще зосереджуватися на процесі нанесення туші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 03.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2280

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: