Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Зачіски, Догляд за волоссям / 5 правил випрямлення волосся

5 правил випрямлення волосся

Ти прихильниця ідеально гладких прядок? Але тобі відомі всі темні сторони впливу високих температур на структуру волосся. Для збереження здоров'я шевелюри ми поділимося з тобою основними заповідями випрямлення волосся.

img_536912_thumbs_600x400_60669803.jpg (24.28 Kb)
1. Правильна температура

На твоїй прасочці обов'язково має бути присутня градусна шкала, щоб ти власноруч могла виставляти відповідну температуру. Ніколи не став праску на максимальне значення, навіть якщо часу на укладку в обріз. Ідеальна температура для укладання волосся праскою - 150-200 градусів. Чим більше сухе і ламке у тебе волосся, тим меншою повинна бути температура.

2. Використання засобів термозахисту

Без Термозахисту волосся залишається один на один з розпеченими пластинами. І вже через місяць без захисту волосся починає сіктися і стає помітно сухим і тьмяним. Компоненти термозахисту заповнюють порожнечі волосків, тим самим запобігаючи випаровуванню вологи і руйнуванню текстури волосся.

143662_mencatok-rambut_663_382.jpg (18. Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зволожуюча маска для волосся

3. Надай правильну форму

Хочеш ідеально пряме волосся, точно як у голлівудських красунь? Випрямляючи волосся, спробуй зберегти об'єм біля коренів. Для цього витягай волосся, відступаючи від коренів на 3-5 см. Коли праска дійде до кінчиків волосся, зроби С-образне рух і закруглити локони всередину. Такий прийом дозволить зберегти природну форму зачіски.

4. Використання прасування на вологому волоссі

Використання гарячого прасування на вологих, погано просохлому волоссі просто неприпустимо! Чуєш шиплячий звук або бачиш пар - це дуже погано. Перед випрямленням як слід висуши волосся.

1356695943_2669.jpg (24.74 Kb)

5. Більше - не означає краще

Деякі дівчата свідомо обирають прасування з широким нагрівальним елементом. Адже здається, що велика площа допоможе швидше і краще розгладити волосся. Однак це зовсім не так. Стилісти запевняють, що занадто великі пластинки прасування вкрай незручні, тому як ними абсолютно неможливо користуватися в прикореневій зоні - там, де волосся в'ється найчастіше.

А ми нагадуємо, що myledi.net проводить опитування на своїй сторінці ВКонтакті. Голосуйте, ваша думка для нас дуже важлива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 06.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1757

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: