Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 секс-позиції для максимального задоволення

3 секс-позиції для максимального задоволення

Буде гаряче!

asdcfet54t4.jpg (204.94 Kb)
Хепі-енд
Якщо твій бойфренд соромиться використовувати секс-іграшки, почни з введення вібро-масажера в ваші ігри. Ти можеш, наприклад, лягти на живіт, розставити ноги і ніжно направити масажер в його руці туди, куди потрібно, або попестити його ним сама, починаючи з внутрішньої сторони стегон і переходячи ближче до "епіцентру подій". В ідеалі, такий масаж повинен закінчитися хеппі-ендом для вас обох, ну а якщо ні, стане просто відмінною прелюдією.

1-happyending.jpg (26.13 Kb)

69 + 1
Класичний варіант цієї пози подобається не всім - незручність, не саме зручне положення з точки фізіології, складність сконцентруватися на своїх відчуттях, одночасно роблячи приємність партнеру. Вирішити всі ці проблеми може поза, адаптована до використання секс-гаджетів - вона зображена на малюнку. Ви обидва лягайте "валетом", обличчям один до одного, в своєму розпорядженні маєте невеликі вібратори в стратегічно важливих місцях (він може пестити ним твій клітор, ти - його промежину) і несетесь назустріч задоволенню до ... переможного кінця.

2-sideways69.jpg (41.08 Kb)

Пульт керування
Варіант для найсміливіших: в секс-шопах можна знайти вібро-трусики або просто вібратори з дистанційним пультом управління. Перші ти одягаєш на себе, другі - віддаєш хлопцю (згадай сцену з комедії "Гола правда" - Джерард Батлер знав, що робить).

5-remotecontrol.jpg (35.2 Kb)

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 06.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2320

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: