Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за тілом / 5 злочинів проти шкіри

5 злочинів проти шкіри

Наша шкіра беззахисна проти багатьох факторів навколишнього середовища. Але нерідко ми самі шкодимо їй більше, ніж палюче сонце або забруднене повітря. Задумайся, як часто ти робиш речі, про які ми написали нижче.

110928_or.jpg (16.92 Kb)
Забуваєш вмитися перед сном. Залишки косметики і жир, що накопичився на обличчі за цілий день, закупорюють пори. Щоб виштовхнути забруднення назовні, сальні залози починають працювати з подвоєною силою. В результаті шкіра втрачає здоровий відтінок, стає жирною і схильною до висипань.

girl_with_water.jpg (17.75 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимові маски для обличчя

Не знаєш міри у використанні косметичних засобів. Надлишок кремів в поєднанні з надто частим масажем шкодить шкірі, позбавляючи її еластичності, а очищаючі засоби здатні пересушити навіть саму жирну шкіру. Користуйся скрабом не частіше двох разів на 7 днів. Очищувальну маску наноси раз на тиждень, зволожуючу - один або два рази.

uhod_za_kozhej_posle_leta1.jpg (24.89 Kb)

Використовуєш стару косметику зі старими аппликаторами. Пензлики і губки для нанесення макіяжу - чудовий притулок для шкідливих бактерій. Регулярно промивай косметичні аплікатори в теплій воді з милом і добре просушуй перед використанням. Крім того, не забувай викидати косметику з вичерпаним терміном придатності.

pr201210161253.jpg (20.24 Kb)

Після вмивання наносиш зволожувальний крем, але забуваєш про тонік. Тонізувати шкіру так само важливо, як очищати, зволожувати і живити її. Тонік покращує стан пір і запобігає появі запалень. Після вмивання протри обличчя освіжаючим тоніком без спирту, і тільки після цього наноси денний або нічний крем.

139113_110383780_h_nyyq2jngw.jpg (19.81 Kb)

Використовуєш засоби, що не підходять тобі за віком. Ми часто чуємо про те, що турбуватися про молодість шкіри потрібно вже з 25 років (а, може, й раніше). Це не означає, що ти повинна використовувати глибокі ліфтінгові засоби в такому юному віці! Якщо ти стурбована мімічними зморшками на обличчі, зверни увагу на креми з антиоксидантами і сонцезахисними компонентами, які підходять для твого віку.

alg-face-cream-woman-jpg.jpg (16.91 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 18.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2382

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: