Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Догляд за волоссям, Здоров’я / 10 продуктів для швидкого росту волосся

10 продуктів для швидкого росту волосся

На стані волосся позначаються різні чинники - від стресу і недосипання до гормональних змін в організмі. Важливу роль відіграє раціон, який повинен бути збалансованим і насиченим білковими продуктами. Запам'ятовуй, чим урізноманітнити своє меню, щоб прискорити ріст волосся.

t8071.jpg (41.27 Kb)
Червоне м'ясо містить багато заліза, яке необхідне для здоров'я волосся. У цьому нас переконують фахівці клініки Клівленда, дослідження яких підтвердило, що недолік заліза провокує випадіння волосся.

Яйця насичені біотином - водорозчинним вітаміном групи В, необхідним для здоров'я волосся, нігтів, шкіри, внутрішніх органів. Крім яєць біотин міститься в яловичій печінці, горіхах, грибах, цвітній капусті, шпинаті і багатьох інших продуктах.

Виноград багатий натуральними антиоксидантами, які покращують циркуляцію крові, сприяючи зростанню волосся. Ефективні і маски з винограду, наприклад, за таким рецептом: відіжми з ягід сік, змішай з 1 ст.л. лляної олії і такою ж кількістю меду. Нанеси на волосся, обмотай голову рушником і змий через 20 хвилин.

00eecd5f7dd7220ae4f08c12031beaf1.jpg (29.54 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Освітлення волосся за допомогою кориці

Насіння соняшника - корисний снек, до складу якого входять вітаміни D, ненасичені жирні кислоти, фосфор, калій і, головне, вітамін Е. Останній насичує клітини киснем, покращуючи кровопостачання шкіри голови.

У полуниці вітаміну С більше, ніж у лимоні. Саме ця речовина допомагає організму виробляти колаген, від якого залежить здоров'я суглобів, зв'язок, шкіри, нігтів і волосся.

Потреба вегетаріанців в залізі задовольнить сочевиця. Залізо необхідно для формування червоних кров'яних тілець, від яких залежить циркуляція кисню в організмі.

1786342.jpg (62.81 Kb)

Солодка картопля містить вітамін А, який також покращує циркуляцію, допомагаючи кисню надходити у волосяні фолікули.

Нут, відомий як турецький горох, також сприяє росту волосся. Його плюси - вміст кремнію, цинку, фолієвої кислоти, білка і заліза.

Брокколі - справжнє джерело корисних речовин, з яких варто виділити кальцій. Він бере участь в утворенні кератину - сильного протеїну, який є найважливішим компонентом в шкірі, волоссі та нігтях.

178595974.jpg (20.63 Kb)

До складу креветок входить цинк, залізо і вітамін В12, який важливий для насичення волосся киснем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 26.01.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2193

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: