Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра, Шукаємо роботу / 5 виразів, яких не повинно бути у вашому резюме

5 виразів, яких не повинно бути у вашому резюме

Резюме - це ваша візитна картка, від того, наскільки грамотно воно складене, залежить, чи запросять вас на співбесіду. Прислухайтеся до наших порад, і ви уникнете типових помилок при складанні резюме!

5-slov-kotorih-6-58137.jpg (22.38 Kb)
Ми назвемо декілька виразів, яких ні в якому разі не повинно бути у вашому резюме! Отже:
 
- "Різноманітні". Це слово саме по собі нічого не говорить. Наприклад, фраза "я брала участь у різноманітних проектах" може сказати роботодавцю лише про те, що ви не хочете вказувати, в яких саме проектах ви брали участь. Чому не хочете? Проекти були неуспішні або малозначні? Фраза "володію різними знаннями" теж поставить в безвихідь. Краще перерахуйте, в яких проектах ви були задіяні (якщо їх дуже багато - найважливіші та успішні) і які конкретно знання у вас є.

- "Генератор ідей". Можливо, ви дійсно суперкреатівщик, але така фраза в резюме віддає хвастощами. І потім: ймовірно, в компанії, куди ви прагнете потрапити, є вже свої визнані лідери, які не готові поступатися своїм місцем. Якщо вже так хочете описати свою креативність, назвіть конкретні приклади того, як ваші ідеї втілювалися в життя.
 
- "Спеціаліст з вирішення проблем". Така фраза - візитна картка кризових менеджерів, головних бухгалтерів та менеджерів з продажу. Ось тільки додає вона вам ваги? Навпаки - віддає двозначністю. Наприклад, в деяких організаціях найдієвішим способом усунення проблем є корупція. Ви готові в ній брати участь? А між тим, вашу фразу прочитають саме так.
 
- "Експерт". Якщо тільки це слово не входить в назву вашої спеціальності або посади, постарайтеся його не вживати. Наприклад, "експерт з переговорів з клієнтами" або "експерт у вирішенні нестандартних питань" - це якось хвалькувато. А зазнайства в претендентах не терпить ніхто.
 
- "Синергія" та інші розумні слова. Ви вважаєте, що чим більше незрозумілих слів буде у вашому резюме, тим воно стане виграшніше? Зовсім навпаки: можливо, ваш роботодавець і сам не надто добре знає, що це таке - "синергія". Так навіщо ж вам ставити його в незручне становище?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які небезпечні помилки ми робимо на роботі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 18.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 1783

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: