Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 5 речей, які щодня робить кожна успішна леді

5 речей, які щодня робить кожна успішна леді

Щоденні звички, які сприяють успіху будь-якої працюючої леді.

0099iug.jpg (189 Kb)
Список справ
Записуйте все, що плануєте зробити за день. Не варто недооцінювати силу такого списку - не сподівайтеся на власну пам'ять. "Зовсім вилетіло з голови!" Знайома фраза? Перевірка, поставлених задач - відмінний спосіб відслідковувати і тримати під контролем навіть найдрібніші справи, які ви запланували на день.

Частіше дивіться на годинник
Завжди приходьте вчасно! Пунктуальність - ще одна особливість процвітаючих жінок. І не важливо, чи йде мова про ділову зустріч або обід з подругами. Пунктуальність - це знак поваги. І це одна з найкращих хороших звичок у вашому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно просити підвищення зарплати?

Будьте добрими
Деякі жінки впевнені: щоб досягти кар'єрних вершини потрібно стати схожою на Міранду з "Диявол носить Prada". Але ми дозволимо собі з цим твердженням не погодитися. Найуспішніших жінок, з якими ми зустрічаємося на інтерв'ю і в повсякденному житті, відрізняє люб'язність, доброзичливий настрій і підтримка.

Не забувайте спілкуватись
Всупереч ще одному стереотипу, успішні жінки не прив'язані до свого робочого столу 24 години на добу, сім днів на тиждень. Тріумфатори по життю саме ті, хто регулярно бере хоча б невеликий тайм-аут протягом зайнятого дня, щоб просто поговорити з колегами або влаштувати невелику каву-брейк. Це абсолютно нормально: залишити роботу на кілька хвилин заради невимушеного спілкування.

Поважайте своє тіло
Якщо ви хочете, щоб ваша голова функціонувала належним чином, не забувайте правильно піклуватися про свій організм. Це ще один ключ до успіху. Знайдіть час для регулярних тренувань, правильного харчування і виспіться нарешті! Ваша робота буде страждати, якщо ви не будете стежити за собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 04.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2339

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: