Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кар'єра / 4 поради, щоб гарно та впевнено говорити

4 поради, щоб гарно та впевнено говорити

В першу чергу, тобі потрібно усунути кілька помилок, які найчастіше зустрічаються в мові.

77uuy6yg.jpg (188.94 Kb)
Слова-паразити.
Вони зустрічаються в мові більшості людей і не тільки заважають сприйняттю, але і роблять сказане "слабким", створюючи відчуття невпевненості мовця в собі. Паразитами можуть бути конкретні слова або вигуки, наприклад: "Нууу", "еммм" і т. д.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розпланувати свій день?

Занадто швидка мова.
Часто темп стає дуже швидким від хвилювання. Фрази виходять зім'ятими і не справляють ніякого враження на слухача. Усвідомлено старайся контролювати швидкість своїх виступів, роби невеликі паузи там, де це необхідно за змістом.

Нелогічні жести і дивна міміка.
Щоб побачити себе з боку, диктофона буде недостатньо. Виступ можна також записати на відео. А вдома, в спокійній обстановці, ти зможеш побачити, наскільки твої міміка і жести відповідають сказаному.

Погана дикція.
Як навчитися правильно і красиво говорити? Дикція - це те, що абсолютно точно можна поліпшити за допомогою спеціальних вправ. Скоромовки та заняття з логопедом навіть в особливо запущених випадках тобі обов'язково допоможуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 08.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2615

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: