Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Знаменитості / 60-річний Брюс Вілліс знову зніматиметься в "Міцному горішку"

60-річний Брюс Вілліс знову зніматиметься в "Міцному горішку"

Новий фільм стане одночасно і приквелом, і сиквелом п'ятому фільму"

1217_bruce-willis_action-film.jpg (20.34 Kb)
Як стало відомо, в Голлівуді найближчим часом розпочнуться зйомки шостого фільму суперпопулярної франшизи. І головна роль непереможного Джона Маклейна знову дістанеться Брюсу Віллісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Донька Брюса Вілліса оголилася [ФОТО]

До цього Брюс вже п'ять разів з'являвся на екранах в образі свого улюбленого героя. Попередній фільм франшизи - "Міцний горішок: Хороший день, щоб померти" - вийшов на екрани в 2013-му. Хоча критики тоді досить прохолодно прийняли кіно про пригоди Маклейна, у прокаті він зібрав більше трьохсот мільйонів доларів.

Новий фільм стане одночасно і приквелом, і сиквелом п'ятого. У ньому з'явиться відразу два Маккейна: молодий Джон Маккейн і його більш "дорослий" двійник. Старшого зіграє Вілліс. А ось кому довірять роль молодого - поки невідомо. Найбільш вірогідним кандидатом на цю роль вважаються Джозеф Гордон-Левітт, який переконливо зіграв молодого Брюса Вілліса у фантастичному фільмі "Петля часу". А другий претендент - Джей Кортні, який в п'ятій частині фільму "Міцний горішок" успішно впорався з роллю сина Джона Маклейна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 25.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1204

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: