Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Кулінарія, Корисні поради / 7 причин якнайшвидше перейти на правильне харчування

7 причин якнайшвидше перейти на правильне харчування

8478_pravilnoe-pitanie-beremennoj-sajt-dlja-molodikh_1.jpg (21.34 Kb) Про здорове харчування ми вже не раз згадували, але, що ж є - це поки залишається питанням. У цій статті ми сформуємо зразкове меню здорової їжі.
1. Струнка фігура. Правильне харчування - єдина гарантія поступового неухильного схуднення - без шкідливих для організму "стрибків" ваги туди-назад. Організм людини - продумана система, яка легко приходить в баланс, якщо їй в цьому допомогти.

2. Зовнішність. Блискуче густе волосся, міцні нігті, гладка шкіра неможливі без кальцію, колагену, вітамінів та інших поживних речовин, які поступають в організм з повноцінною їжею. Якщо ви виключаєте з раціону вуглеводи чи м'ясо, це неодмінно позначається на тому, як ви виглядаєте.

3. Енергія. Завдяки балансу поживних речовин, а також вітамінів та мінералів, організм буде отримувати всі необхідні речовини для продуктивної роботи та відпочинку.

3. Імунітет. Хочете бути здоровою та сильною? Для цього організму необхідні безліч ресурсів, основна частина яких отримується з їжею.

4. Хороший настрій та душевна гармонія. В це може бути важко повірити, але харчування впливає на такі віддалені речі. Як обмежене харчування, так і перебір цукерок та інших шкідливих продуктів негативно впливає на гормональний фон, та, відпрвідно, самопочуття.

5. Довголіття. Рекорд по довголіттю традиційно завойовують японці, в яких в силу природніх умов дуже здоровий режим харчування - риба, овочі, коричнеіий рис.

6. Задоволення від життя та можливість експериментувати. Здорово їжа зовсім не така нудна й одноманітна, як може здаись на перший погляд. Оригінальні поєднання смаків, запашні свіжі спеції та трави, колоритні національні кухні - італійська, грецька, мексиканська - все же можливість не лише здорово харчуватись, а й відкрити для себе безліч цікавих та приємних вражень) Детальныше про правильне харчування: http://vk.com/topic-48857090_29945213.

7. Сила волі. Неважко сидіти перед телевізором з чіпсами, а от займатись спортом та вести здоровий спосіб може не кожен :)

Людина живе на повну лише тоді, коли розвивається - щодня ставайте трошки кращими за оточуючих і за себе вчора!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:55, 12.06.2014
Автор: redaktor
Переглядів: 2017

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: