Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Косметика / 5 способів повернути до життя косметику

5 способів повернути до життя косметику

Нова помада зламалася, пудра впала на підлогу і розкололася, а туш для вій ти забула щільно закрутити і вона засохла? Не біда! Є способи "реанімувати" косметику.

c8f776da1d.jpg (45.5 Kb)
1. Якщо засохла туш
Ні в якому разі не лий в неї воду, молоко або спирт. Візьми краще засіб для зняття макіяжу з очей і капни у флакончик з тушшю одну крапельку засобу. Енергійно повози туди-сюди пензликом для туші і користуйся на здоров'я. До речі, якщо у тебе чутливі очі, виконай ті ж маніпуляції, але замість засобу для зняття макіяжу використовуй очні краплі.

2. Якщо зламалася помада
Викрути флакончик до кінця, постав частину. яка відламалася, на місце і дуй на конструкцію з різних сторін феном, виставивши середню температуру повітря. Нагріваючись, помада "припаяється" до основи. Тепер, не закручуючи флакончик, поклади помаду в холодильник на кілька годин, щоб вона надійніше закріпилася на призначеному місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки можна зберігати косметику після відкриття

3. Якщо розбилася пудра
Збери всі шматочки в поліетиленову плівку. Візьми ложку і ретельно розімни пудру в порошок. Тепер розверни поліетилен і капни на порошок 10 крапель звичайного спирту, і починай "заміс". Повинно вийти щось на зразок пластиліну. Виклади його назад в пудреницю і залиш сохнути.

4. Якщо тіні і рум'яна розкришилися
Тіні і рум'яна, які розкришилися, можна легко перетворити з сухих в кремоподібні. Розімни косметику в дрібний порошок, як розказано вище, і пересип в контейнер. Додай туди вазелін, перемішай і утрамбуй за формою.

5. Якщо засох лак
Лак прилипає не тільки до нігтів, але і до скла. Зазвичай він засихає на шийці баночки і ти не можеш відкрутити кришку. Лайфхак: підстав її під струмінь з гарячою водою, і вона легко відкрутиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 08.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2551

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: