Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Косметика, Макіяж / 6 лайфхаків, як збільшити губи без операції

6 лайфхаків, як збільшити губи без операції

Якщо від природи тобі не дісталися пухкі губи, які здаються такими привабливим, не поспішай бігти до пластичного хірурга і робити ін'єкції! Губи своєї мрії можна створити самостійно, використовуючи кілька лайфхаків в макіяжі.

0853916bdee94536a1e8a1904c41a2_cropped_630x350.jpg (10.5 Kb)
Використовуй консилер
Почни свій макіяж губ з консілера. Так-так, саме той засіб, який ти використовуєш для зафарбовування темних кіл, може бути дуже корисним в нашій ситуації. Нанеси трохи консилера на область навколо губ і "зафарбуй" ним лінію контуру - тепер ти маєш "чистий аркуш", на якому зможеш намалювати губи майже як у Анджеліни Джолі.

Наноси хайлайтер
Щоб твій рот здавався ще більш об'ємним, використовуй шиммер або хайлайтер, також підійде і золотистий бронзатор. Трохи мерехтливого засобу нанеси на верхню губу, особливо виділивши так званий "Лук Купідона" - йдеться про куточок в середині верхньої губи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як уникнути помилок при нанесенні макіяжу

Блідий олівець
Всупереч поширеній думці, темний контур не тільки виглядає старомодно і без смаку, але ще і зорово робить наші губки тоншими. Купи олівець світло-рожевого відтінку і починай творити - намалюй контур трохи ширше, ніж твій природний (головне, не переборщи!). Коли закінчиш з контуром, злегка заштрихуй олівцем простір усередині губ - цей нехитрий прийом дозволить зробити їх трохи пухкішими, а помада або блиск будуть краще триматися.

Вибирай світлі кольори
Як не дивно, темні відтінки і навіть улюблений багатьма модницями червоний колір зорово зменшують губи, роблячи їх більш тонкими. Якщо природа не нагородила тебе виразним ротом, відмовся від темних тонів взагалі! Щоб досягти ефекту об'єму користуйся рожевими, світло-рожевими і ягідними відтінками.

Правильна текстура
Ще один важливий момент у створенні ідеальних губ - текстура твоєї помади. Модні цього сезону матові ліпстікі підійдуть лише тим, чиї губи не потребують ніякого коригування. Ну, а тим, хто хоче досягти більшого обсягу, слід придивитися до блиску - вологе сяйво візуально збільшує губи.

Світла точка
І, нарешті, останній штрих, який допоможе створити ефект пухкої нижньої губи. Коли ти вже закінчила свій макіяж, візьми помаду на пару тонів світлішу і намалюй посередині нижньої губи. Краще всього використовувати для цієї мети пензлик з синтетичного ворсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 24.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2274

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: