Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дієта, Здоров’я, Похудання / 6 порад для швидкої втрати ваги

6 порад для швидкої втрати ваги

Ти хочеш швидко схуднути, але лінуєшся, або просто не знаєш як це зробити? Наші прості поради допоможуть тобі впоратись із цим завданням на всі 100%

pohupekrneknnrdenie.jpg (22.91 Kb)
1. Склянка води перед кожним прийомом їжі
Недавні дослідження показали: люди, які випивають 2 склянки води перед їжею, споживають менше калорій і інтенсивніше втрачають вагу. Дослідники пояснюють це тим, що вода допомагає контролювати відчуття голоду і сприяє насиченню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 фактів про дієту від "ангелів" Victoria`s Secret

2. Їж горіхи
Горіхи допомагають довше зберегти відчуття ситості. Вони не підвищують рівень цукру в крові, завдяки чому організм не накопичує жири.

3. Позбудься прозорих контейнерів для їжі
Особливо це важливо в робочий час. Перебуваючи в твоєму полі зору, їжа не припиняє спокушати. Бережи продукти подалі від очей.

4. Відвідуй тренажерний зал перед роботою
Вчені довели: займаючись розумовою роботою цілий день, до вечора ти менш охоче займаєшся спортом. Тому не забувай про ранкові тренуваннях, які допоможуть тобі скоріше прокинутися і активізувати свій організм!

5. Приправляти їжу перцем
Додаючи чайну ложку червоного перцю в їжу, ти допомагаєш своєму організму спалювати більшу кількість калорій. Особливо важливо додавати його в жирну і солону їжу.

6. Відмовся від важкої вечері
Твоя вечеря мусить бути легкою і збалансованою. Найкраще вечеряти за кілька годин до сну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 22.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1381

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: