Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 10 фактів на користь коричневого рису

10 фактів на користь коричневого рису

Ти здивуєшся, дізнавшись на скільки корисний цей продукт!

korichnevyj-ris.jpeg (62.1 Kb)
1. Коричневий рис піддається мінімальній обробці, в процесі якої рис не втрачає свою поживну висівкову оболонку. Саме в ній містяться вітаміни групи В, мінерали, клітковина, фолієва кислота, а також цинк, фосфор і мідь.

2. Цей рис багатий калієм і марганцем. В одній порції готового продукту міститься 88% денної норми марганцю, який необхідний для вироблення енергії з білків вуглеводів.

3. Нешліфований рис знижує рівень холестерину в крові і захищає організм людини від багатьох небезпечних захворювань, пов'язаних з появою тромбів і порушенням обмінних процесів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 поради, що допоможуть схуднути без дієт

4. У ньому відсутній глютен - клейковина, яка викликає у багатьох людей алергію.

5. Вживання коричневого рису сприяє і поліпшенню роботи шлунково-кишкового тракту. Це дієтичний продукт, який сприяє поліпшенню обміну речовин і бере активну участь у прискоренні процесу розщеплення жирів.

6. Враховуючи той факт, що рис росте у воді, харчуючись їм, можна привести в норму водний баланс в організмі. Розвантажувальний день на рисі допомагає зняти набряки і вивести з тканин зайву рідину.

7. Неочищений рис, завдяки своїй структурі, вбирає токсини і шлаки, природним шляхом очищаючи організм.

8. Завдяки вмісту таких речовин як селен, поліфенол і клітковина, нешліфований рис можна використовувати для профілактики раку кишечника і профілактики раку підшлункової залози.

9. Бурий рис корисний навіть для нервової системи. А все тому, що в ньому міститься речовина тіамін, без якої нервова система не отримує харчування, нерви починають руйнуватися, а м'язи атрофуються.

10. Страви з коричневим рисом виходять більш розсипчастими, а щоб коричневий рис краще розварився, слід його попередньо замочити. Він відмінно доповнить плов, салати, запіканки, каші, страви з овочами, а також підійде як гарнір до м'яса, риби та птиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 14.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1999

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: