Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 інтимних ідей, які можуть закінчитися жахіттям

5 інтимних ідей, які можуть закінчитися жахіттям

Іноді той чи інший постільний прийом звучить дуже спокусливо, але на практиці виявляється зовсім неприємним або навіть травматичним. Ми зібрали топ ідей, пробуючи які, потрібно бути готовим до різних казусів.

carfjfx.jpg (29.65 Kb)
Секс в душі. По-перше, це слизько - хтось з вас двох, ти чи твій бойфренд, ризикує посковзнутися, і якщо не впасти, то боляче вдаритися точно. По-друге, вода моментально вимиває природне змащення з місць, де йому обов'язково слід бути. Ну а по-третє, використовувати презерватив в душі просто незручно, а це означає, що потрібно подумати про інші способи контрацепції.

Секс в публічному місці. Значить, ви з хлопцем вирішили розширити свою секс-географію і освоїти нові території - похвально, дуже похвально. Подібні експерименти вносять в інтимне життя адреналін, пристрасть, виклик і сприймаються, як порушення заборони, що вже збудливо саме по собі. Тим не менш, є одне "але" - вас можуть застукати і, наприклад, зняти на камеру. Нічого не підозрюючи, на ранок ти стаєш зіркою порнографічного Ютьюб. Не робіть цього в примірочних і туалетах ресторанів, а ось на природі, подалі від цікавих очей і туристів, а також у своїй машині, звісно, припаркувавшись на безлюдній узбіччі.

Знайомство бойфренда з вібратором. Коли ти вирішуєш ввести "третього гравця", потрібно пам'ятати, що не кожен чоловік зрадіє такому сусідству. Причина цьому - невпевненість, що виникає через невідповідність власної сили і швидкості електричного конкурента. Тому так, вібратор під час сексу робить наступ оргазму більш швидким і легким, але часто викликає ревнощі у партнера - перш ніж витягувати "кролика з рукава", поговори про це зі своїм коханим.

Брудні розмови. Чоловіки люблять цей прийом, але не враховують того, що далеко не всі дівчата можуть відкрито і прямо висловлюватися в ліжку. Якщо тобі в принципі не властиво міцно виражатися, то навряд чи в пориві пристрасті ти станеш кричати "А ну давай, віджарь мене, а то я за себе не ручаюсь!". А якщо й станеш, то зробиш це вкрай неприродно, що тільки розсмішить партнера, але ніяк не підвищиш його еротичний запал.

Божевільний секс на кухонному столі. Не будемо пускатися в довгі розповіді про такого роду пригоди, скажемо одне: синці після нього неминучі. Ну і попередньо краще прибрати з імпровізованого ложа кохання всі небезпечні (ножі, виделки) предмети та ті, що легко б'ються (склянки, келихи).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди, які використовують в листуванні смайлики, мають більше інтиму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 19.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 5035

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: