Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 ознаки, що йому потрібен тільки інтим

4 ознаки, що йому потрібен тільки інтим

Бойфренд дуже вже швидко і стрімко починає натякати на "фізику" у ваших стосунках? Можливо, йому від тебе більше нічого й не потрібно. Чи так це - ось характерні ознаки:

post933973_img1_97c1fd2d6c4373a642add43e2ecd4eb9.jpg (27.39 Kb)
1. Він дуже сконцентрований на фізичній стороні ваших стосунків.

Він постійно натякає на секс, фантазує про секс, намагається доторкнутися до тебе, але не в романтичному, а в сексуально стилі, пестить, розпускає руки... Мабуть, саме секс є для нього межею ваших стосунків, ні про що серйозне він не замислюється.

2. Він не цікавиться твоїм життям.

Для нього набагато важливіше, як сексуально ти сьогодні виглядаєш, а не що ти говориш або як пройшов твій день. Він майже не слухає тебе, але зате постійно норовить заглянути в декольте? Висновок напрошується сам собою!

3. Він норовить зустрітися з тобою пізніше.

Якщо ваше побачення з його ініціативи почалося в 11 вечора, будь впевнена, він очікує, що закінчиться воно в твоїй або його ліжку. А вже якщо він "невинно" запрошує тебе ввечері на пляшечку вина і хороший фільм... До речі, це також говорить про те, що він не дуже-то й хоче дізнаватися тебе трохи краще - одноразовий секс його цілком влаштує.

4. Після сексу ти більше його не цікавиш.

Про те, щоб провести разом залишок ночі, не може бути й мови. Він або тікає сам, або починає "делікатно" виставляти тебе. Це типова поведінка для зацикленого на інтимі чоловіка - варто йому отримати бажане, об'єкт пристрасті його більше не цікавить, і він відкритий для нових секс- "подвигів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди, які використовують в листуванні смайлики, мають більше інтиму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 20.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3369

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: