Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Хобі / 10 книг, які допоможуть вийти заміж

10 книг, які допоможуть вийти заміж

Хочеш дізнатися про чоловіків трішки більше? 10 книг, автори яких впевнені: будь-яка жінка може знайти справжнє кохання, побудувати міцну сім'ю і знайти жіноче щастя.

96415ac227980643501d736411625d.jpg (17.2 Kb)
Як вийти заміж
Маргарет Кент


Психолог Маргарет Кент запевняє всіх своїх читачів, що кожна жінка може довести чоловіка до РАГСу, якщо буде дотримується її методик. Кент навіть захистила кілька дисертацій на тему сімейних відносин і, звичайно ж, вийшла заміж для перевірки своїх гіпотез.

Правила. Як вийти заміж за чоловіка своєї мрії і зберегти любов назавжди
Еллен Фейн і Шеррі Шнайдер


У книзі розкриваються всі секрети спілкування з чоловіком, які приведуть нас до щасливого заміжжя. Може здатися, що слідувати цим "правилам" складно і безглуздо, але мільйони жінок всього світу купують цю книгу ось вже більше 20 років!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що читати влітку: 10 легких книг

Роби як жінка, думай як чоловік
Стів Харві


У своїй книзі Стів Харві дає можливість зрозуміти хід думок чоловіків, відповідаючи на безліч наболілих питань. Наприклад, таких: "Що ви повинні, а що не можете вимагати від свого чоловіка",? "Які п'ять питань потрібно задати чоловікові, щоб визначити серйозність його намірів?". Смішна, а місцями сувора, але завжди правдива, - цю книгу треба прочитати, якщо хочеш дізнатися, що насправді думають чоловіки про стосунки з жінками.

Ви нічого не знаєте про чоловіків
Стів Харві


У своїй другій книзі, "Ви нічого не знаєте про чоловіків", Стів Харві продовжує розкривати чоловічі таємниці.
Чого чекати від чоловіка, коли йому 20, 30, 40, 50 років і більше? Що робити в ситуації, коли ви вже давно разом, а він все ніяк не зробить пропозиції? Як досягти гармонії в ліжку, на кухні і в сімейному бюджеті? На ці та інші важливі питання в книзі є чесні чоловічі відповіді.

Клуб щасливих дружин
Фон Уівер


Одного разу Фон Уівер - успішна жінка, громадський діяч, письменник і щаслива дружина - зрозуміла, що суспільство вже давно скептично дивиться на шлюб. Хвиля негативу, пов'язана з уявленнями про сім'ю, зростає в геометричній прогресії. Але письменниця вирішила зрозуміти, що робить шлюб щасливим і звернулася до багатьох жінок, які розповіли їй свої секрети і спостереження. І рецепти сімейного щастя виявилися прості.

Полювання на самця. Вистежити, заманити, приручити. Практичний посібник
Алекс Леслі


"Полювання на самця" - це керівництво для жінок від Алекса Леслі, найвідомішого в Росії автора бестселерів по взаєминам. У своїй книзі Алекс відповідає на питання: "Як поводитися, щоб він виділив тебе серед тисяч інших жінок і захотів познайомитися?", "Як змусити весь час про тебе думати?", і "Що робити , щоб він захотів одружитися з тобою?"

Як бути щасливим у родині
Дейл Карнегі


Книги Карнегі були видані мільйонними тиражами в багатьох країнах світу, а його погляди на організацію ефективної взаємодії між людьми досі не втратили актуальності. У своїй праці "Як бути щасливим в сім'ї", Карнегі міркує про взаємини, розповідає історії реальних людей і дає слушні поради з побудови міцної сім'ї.

Закони сімейного життя
Віллард Харлі


Віллард Харлі багато років працював консультантом з питань шлюбу, сім'ї та взаємин статей. Через нього пройшло багато пар, які знайшли щастя у своєму союзі. Саме це спонукало письменника зібрати воєдино всі свої знання і досвід і написати свої "закони". У книзі автор відповідає на питання "Як зробити шлюб щасливим?", "Як зберегти сім'ю, якщо їй загрожує розпад?" та інші.

Чоловіки з Марса, жінки з Венери
Джон Грей


Один з найзнаменитіших бестселерів нашого часу, переведений на сотні мов по всіх куточках планети. Джон Грей стверджує, що всі суперечки і розбіжності в сім'ях відбуваються з однієї причини - ми надто різні, щоб мислити однаково. Але ми повинні знайти спільну мову, щоб наше життя було по-справжньому щасливим поруч з коханою людиною.

Жінки, які люблять занадто сильно
Робін Норвуд


Робін Норвуд - відомий психотерапевт із Каліфорнії. У своїй книзі письменниця розповідає про причини, які спонукають жінок, які шукають любові і люблячого чоловіка, знаходити неуважних, егоїстичних партнерів, що не відповідають взаємністю. Книга написана для тих, хто закохується "не в тих" чоловіків, в чоловіків, яким плювати на відносини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 09.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2833

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: