Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / 5 звичок які руйнують шлюб

5 звичок які руйнують шлюб

Деякі дрібні звички здаються несуттєвими, але саме вони часто призводять до розриву. "Шкідливі поради" щодо руйнування відносин від Кетлін Кармен - автора статті, що підірвала інтернет - "5 способів легко втратити чоловіка і зруйнувати шлюб". Отже, ось чого не слід робити в шлюбі, на думку Кетлін Кармен:

50c96e2734b8d1af.jpeg (18.83 Kb)
1. Жити не по кишені
Дружина може продемонструвати свою вдячність і повагу до чоловіка, дбайливо ставлячись до фінансових коштів сім'ї та намагаючись максимально ефективно обходитися з тим, чим родина володіє. Постійно скаржитися на брак грошей і збирати борги на кредитній карті - не кращий спосіб сказати "спасибі" чоловікові, який намагається забезпечити сім'ю.

2. Постійно скаржитися
Поганий настрій буває у всіх, незалежно від віку і статі. Але є чоловіки, яким, переступивши поріг будинку, доводиться вислуховувати постійні скарги на все - від невдалої стрижки і зламаного чайника до неприємних товаришів по службі і гучних сусідів. Постійні негативні емоції пригнічують людину, на яку вони виливаються. А чоловік сприймає постійні скарги на життя як власну нездатність допомогти коханій жінці, зробити її щасливою.

3. Не приділяти чоловікові уваги
Коли діти, батьки, кар'єра і друзі, а не чоловік, виявляються на першому місці в списку життєвих пріоритетів дружини, останній може вирішити, що він не займає важливе місце в її житті. Поставте чоловіка на перше місце. Це може здатися неправильним і неефективним, але ви здивуєтеся, наскільки щасливішим ви зробите і його, і ваш шлюб.

4. Використовувати секс для психологічних маніпуляцій
Чоловікові необхідна фізична близькість, прихильність до дружини, і секс допомагає подружжю втілити ці потреби. Секс - це спосіб розділити один з одним свої почуття і інтимні бажання, але ніяк не спосіб контролювати або коректувати поведінку чоловіка.

5. Розмовляти різними мовами
Жінки люблять говорити натяками, а чоловіки часто ці натяки не розуміють. Не варто витрачати свій час і намагатися добитися чогось від чоловіка шляхом прихованих і зашифрованих сигналів, які він в результаті не сприйме. Будьте відкриті і говоріть з чоловіком про ваші бажання і думки безпосередньо. Марно на питання чоловіка "Що трапилося?" Відповідати: "Нічого". Він не зможе прочитати думки, зате, швидше за все, зрозуміє слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 25.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1516

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: