Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 секс-ідеї для гарячої новорічної ночі

3 секс-ідеї для гарячої новорічної ночі

До Нового року залишилося зовсім трохи - проведи цей час, готуючись до свята із задоволенням. Незабутніх і жарких тобі новорічних свят!

ng-vdvoemvfgdgbdb.jpg (25.03 Kb)
Розважальна програма
Збираєшся в стотисячний раз дивитися "Один вдома" або "Іронію долі"? Це, звичайно, краще "Блакитного вогника", але все ж пропонуємо тобі замість кіноперегляду влаштувати гарячу ніч еротичних ігор. Це може бути старий добрий Твістер, або карти з еротичними завданнями, або навіть настільна еротична гра. Повір, з такою розважальною програмою твоя новорічна ніч точно не буде нудною!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 аспекти, які заважають твоєму оргазму

Новорічна вечеря
Замість звичного олів'є і оселедця під шубою приготуй коханому легкі страви з афродизіаками і смачні солодощі, які ви зможете злизувати один з одного. Підбери прості і легкі рецепти з селерою, морепродуктами, імбиром і прянощами. І, звичайно ж, не забудь про шоколад. Ти можеш вибрати спеціальну їстівну фарбу для тіла, яку так приємно наносити пензликом і чуттєво злизувати, або масажне масло з улюбленим смаком.

Кращий мій подарунок - це ти!
Кращого подаруночка, ніж ти - не знайти. Звичайно ж, новорічний подарунок потрібно красиво упакувати - тому обов'язково підбери собі гарне вбрання і сексуальну білизну. Ти можеш зав'язати на собі гарну атласну стрічку, або навіть купити спеціальний костюм-бант, який легко надівається і ефектно виглядає. Порадуй свого чоловіка запаморочливими поцілунками, ласками або чуттєвим масажем при свічках - йому напевно запам'ятається такий Новий рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 31.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1623

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: