Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 позицій для гарантованого оргазму

5 позицій для гарантованого оргазму

Для гаранованого задоволення на двох ми презентуємо тобі 5 ульотних позицій!

seks-druzyallok.jpg (60.39 Kb)
1. Різноробочий
Позиції "жінка зверху" ідеальні для оргазму, а щоб допомогти тобі з цим, доручи твоєму партнеру пестити рукою клітор. Ефект буде ще сильніше, якщо він візьме невеликий вібратор.

2. Потрійна вигода
Лежачи на боці, обличчям один до одного, поклади свою верхню ногу на його стегна. Це потрійний виграш: ти відчуваєш його пеніс всередині себе, але і твої, і його руки абсолютно вільні для стимуляції клітора!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чоловіки ненавидять у ліжку?

3. Місіонерська +
Візьми вібратор і лягай на стіл, добудувавши його між ніг над клітором. Партнер входить в тебе стоячи, а ти відчуваєш неймовірні відчуття від подвійної стимуляції.

4. Обнімашки
Якщо ти все ще соромишся вібраторів, спробуй позицію "ложки", але не забудь дати доручення партнеру як слід зайнятися твоїм клітором і сосками.

5. Зворотній наїзниця +
Влаштовуйся на ньому зручніше в позі зворотного наїзниці, але зігни одну його ногу в коліні і пригорнися до нього тазом, щоб одночасно з проникненням стимулювати клітор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 13.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2806

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: