Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 причин, чому ти не отримуєш оргазм

5 причин, чому ти не отримуєш оргазм

Виключивши їх, ти зробиш оргазм набагато більш частим явищем!

10-privychek-sci-zrenija_1_11.jpg (37.63 Kb)
1. Ти не отримуєш досить стимуляції клітора
Близько 70% жінок отримують оргазм шляхом прямої стимуляції клітора, а не вагінального проникнення. У разі мастурбації виправити це досить легко, а в сексі з партнером спробуй використовувати особливі сексуальні позиції або додай секс-іграшок.

2. Ти отримуєш занадто багато стимуляції клітора
З іншого боку, іноді клітору потрібно трохи менше уваги. З такою кількістю нервових закінчень легко переборщити зі стимуляцією. У такому випадку спробуй масажувати його більш ніжно або використовувати білизну в якості проміжного бар'єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що на думку чоловіків антисекс?

3. У тебе депресія
Одним з побічних ефектів депресії може бути проблема з досягненням оргазму, особливо, якщо ти приймаєш ліки. Серотонін, дофамін і норадреналін беруть участь у сексуальної реакції організму, але на них впливають препарати, які лікують тривогу і депресію.

4. У тебе гормональний збій
Оральні контрацептиви змінюють рівні естрогену, прогестерону і тестостерону, що впливає на твоє лібідо. У підсумку ти або не бажаєш займатися сексом, або не можеш досягти оргазму. У такому випадку має сенс просто переключитися на інший метод контрацепції.

5. Ти не розслабляєшся
Основна частина сексуальної реакції починається в головному мозку. Якщо ти замість цього зосереджена на інших речах, для оргазму просто не залишається місця! Розслабся, жени геть всі думки з голови і повністю віддайся задоволенню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 17.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2787

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: