Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 секс-порад для жаркої зими

5 секс-порад для жаркої зими

Використовуй ці поради щодня і ваша з бойфрендом інтимне життя стане по-літньому спекотною і пристрасною.

42-22582986ikghvbfc.jpg (26.66 Kb)
Цілуйтеся більше.
Поцілунки на тлі декорацій зимового міста виглядають неймовірно красиво на екрані, але в реальному житті загрожують як мінімум обвітреними і потрісканими губами, тому зайдіть в затишне кафе, замовте по кухлю густого гарячого шоколаду і цілуйтеся на здоров'я.

Проведіть довгу зимову ніч, займаючись сексом.
Замість звичної 20-хвилинної секс-сесії влаштуйте собі розкішну, еротичну, жарку ніч без сну - насолоджуйтеся один одним без поспіху, пробуйте нові пози, годуйте один одного екзотичними фруктами, прийміть ванну з ароматними оліями разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чоловіки ненавидять у ліжку?

Розкажи йому про те, чого тобі хочеться в ліжку.
Причому зроби це у всіх подробицях. Не бери з собою в Новий рік старих, шкідливих звичок - імітації оргазму і недомовок в ліжку. Навчися розмовляти про свої секс-бажаннях спокійно і відкрито - повір, твій бойфренд таку чесність оцінить більше, ніж позитивно.

Знайдіть нові "гарячі точки".
Проведіть кілька годин як справжні шукачі скарбів - досліджуйте тіла один одного на предмет найсолодших містечок. У ході цього процесу може з'ясуватися, що твоя ніжна шкіра за вухом набагато чутливіша сосків, а його кінчики пальців реагують на поцілунки краще, ніж губи.

Рухайся у своєму ритмі.
Перестань, нарешті, дивуватися, що не можеш досягти оргазму через те, що твій бойфренд рухається занадто швидко або занадто повільно! Візьми "справу" в свої руки і вибирай ті пози, в яких зможеш сама задавати потрібний темп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 16.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1220

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: