Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 порад, щоб викрити його брехню

5 порад, щоб викрити його брехню

Ми у цьому матеріалі розповімо тобі деякі секрети по ефективному виявленню брехунів. Це дійсно працює!

talk_1grgreg.jpg (30.34 Kb)
1. Задавай складні питання
Не використовуй питання, які припускають просту відповідь "так" чи "ні". Нехай відповіді будуть більш розгорнутими, щоб дати йому якомога більше можливостей заплутатися у власній павутині брехні. І нехай це буде схоже не на допит, а на випадкову невинну розмову, це змусить співрозмовника брехати більш спокійно, не боячись підозр.

2. Використовуй елемент несподіванки
Підвищуй когнітивне навантаження на співрозмовника, задаючи йому несподівані питання, попросивши розповісти одну і ту ж історію задом наперед, або задаючи час від часу одні й ті ж питання. Так йому буде набагато більш важко зберігати впевненість, і, швидше за все, він заплутається у власних свідченнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що насправді фантазують чоловіки?

3. Спостерігай за дрібницями
Щоб виявити брехню, зверни увагу на дрібні деталі. Наприклад, якщо він говорить, що був сьогодні на роботі до дев'ятої вечора, розпитай його, чим він займався, або про дорогу додому, і постарайся помітити будь-які неточності або протиріччя.

4. Не вказуй на помилки
Якщо ти все-таки помітила будь-які протиріччя в його історіях, не говори йому про це. Приспи його пильність, покажи, що ти йому довіряєш, і дозволь придумувати ще більше брехні, щиро вважаючи, що це залишиться непоміченим і безкарним.

5. Руйнуй його впевненість
Після того, як твій співрозмовник буде впевнений, що вигадав ідеальну брехню, кинь йому виклик і виклади всі карти на стіл. Він миттєво вийде з зони комфорту і почне люто виправдовуватися, як тільки відчує, що втрачає контроль над ситуацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

13:00, 31.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1208

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: