Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 фактів про інтимну змазку, які варто знати кожній

5 фактів про інтимну змазку, які варто знати кожній

Щоб розібратися, який з інтимних лубрикантів кращий, потрібно спочатку визначитися з бажаним результатом.

aerobika-vujyu-posteli.jpg (28.64 Kb)
1. Ти повинна прочитати склад
Так, як ти читаєш склад продуктів в магазині, уважно вивчи етикетку лубриканта. Уникай синтетичних ароматизаторів, парабенів та пропіленгліколю. Також остерігайся ароматизованих змазок - навіть із найсмачнішими назвами! Звучать вони безневинно, але можуть здивувати тебе небажаними побічними ефектами.

2. Не всі мастила однакові
В принципі, є два основних типи: на водній основі і силіконовій. Буває навіть суміш того й іншого! Почитай на тюбику, з якими типами презервативів вони можуть використовуватися. Силіконові змазки найбільш слизькі, на відміну від водної основи, яка є більш липкою і не дуже довго тримається на поверхні шкіри. Також силіконові лубриканти гіпоалергенні, що для деяких може бути принциповим моментом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого не варто соромитись у ліжку?

3. Зверни увагу на іграшки
Не використовуй силіконові змазки на силіконових іграшках (яких, до речі, абсолютна більшість). З ними можна використовувати мастило на водній основі, які, як правило, набагато дешевше силіконових.

4. Як щодо кокосового масла?
Деякі люди вважають найкращою змазкою на світі кокосове масло. Якщо тобі воно підходить, немає проблем. Принаймні, його безсумнівним плюсом є абсолютно натуральний природний склад.

5. Ти можеш зробити власну змазку
Для цього тобі знадобиться лише два компоненти: вода і лляне насіння. Хто б міг подумати?! Просто залий насіння льону окропом і дивися, як за помахом чарівної палички вони перетворюються в лубрикант твого власного виготовлення!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 30.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2054

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: