Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 3 види поцілунків, що зведуть його з розуму

3 види поцілунків, що зведуть його з розуму

Як же ж поцілувати коханого так, щоб в нього просто зірвало дах?..

image_53210310mjhmk.jpg (31.87 Kb)
Поцілунок нахлинувшої хвилі
Це самий раптовий поцілунок-виклик, поцілунок-почуття. Такі поцілунки трапляються у тих, хто не планував нічого особливого, але пристрасть нахлинула, і боротися не вистачило сил. Та й чи треба боротися з такими емоціями? Незважаючи на те що такий поцілунок вимагає драми, варто уявити себе, нарешті, героїнею справжньої любовної пригоди, де немає часу на зайві думки. Треба діяти, і діяти негайно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти в таємниці секс з колегою?

Невинно-прекрасний поцілунок
Як перший поцілунок юності, якому судилося розгорітися в справжнє полум'я пристрасті. Він починається з безневинних поглядів і нерішучості. Миготять думки: "А раптом? .." Починати цей поцілунок варто з легких дотиків губ, зовсім повільно і боязко. Хто з вас не витримає першим і здасться в пориві любові, продовжуючи поцілунок вже впевненіше і міцніше?

Вологий поцілунок
Ні, мова не про рясне слиновиділення, а про чуттєві, вологі, злегка змочені водою губи. Ласкаво потрись вологими губами об губи коханого чоловіка, не використовуючи при цьому язик. Повільно, але впевнено продовжуй цілуватися і насолоджуйся феєрверком яскравих емоцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 06.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2294

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: