Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 ознак, що він тобі бреше

5 ознак, що він тобі бреше

Та хіба мало через що чоловік може вдатися до брехні! Так ось, за словами психологів, чоловіки брешуть в декількох випадках:

133652_shutterstock_89223562.jpg (167.28 Kb)
Ігнорування
Коли ви його питаєте, чи подзвонив він в службу газу, він робить вигляд, що не чує вас. Ви питаєте повторно, злегка підвищуючи голос, і тільки на третій або четвертий раз він відповідає: "Так дзвонив, дзвонив! Але не додзвонився ..."

Образа
Коли ви задаєте йому абсолютно невинне запитання, на кшталт: "Ти нарешті подивився, що можна зробити з дверцятами шафи?", він чомусь ображається: "Як ти могла подумати, що я про це міг забути ?! Ти вважаєш мене таким безвідповідальним?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які секс-дії підвищують шанс на небажану вагітність?
 
Агресія
У відповідь на ваше запитання він чомусь зривається: "Чого ти до мене пристала? Ти бачиш - я страшно зайнятий, а ти мені дієш на нерви!" І потім слід казочка про те, що у нього зламався двигун, і тому він просто не зміг заїхати до мами.
 
Переводить тему
Він намагається швидко змінити тему розмови, щоб ви не почали уточнювати деталі: як конкретно він шукав собі роботу. Запитує вас про меню на вечерю, розповідає зміст фільму, цікавиться планами на вихідні. Він ще не встиг продумати деталі своєї брехні, ось і не хоче, щоб ви зловили його на якійсь нестиковці.

Несподіваний комплімент.
Звичайно, це дуже приємно, коли чоловік ні з того ні з сього зауважує, що ви схудли або змінили колір волосся. А якщо при цьому він стверджує, що ви стали значно гарніше, то ви готові повірити у все, що він скаже далі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 11.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1777

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: