Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 порад для гарантованого оргазму

5 порад для гарантованого оргазму

Щоб гарантовано отримувати задоволення, варто знати методи розслаблення та збудження...

52442_par-shvgrf66467.jpg (37.62 Kb)
1. Будь ніжною
Нехай у тебе увійде в звичку цілувати і обіймати свого партнера. Це корисно для будь-яких відносин і дозволить стати ближче один одному. Поцілунок перед сном і напередодні виходу з дому вранці створює близькість, яка так важлива для сексу, тому що це зробить вас обох більш чуйними до дій один одного в ліжку.

2. Зайди в магазин іграшок
Одним з кращих способів вдосконалити сексуальне життя є секс-іграшки. Новизна відчуттів в сексуальному житті надзвичайно важлива, а різноманітні змазки і вібратори змусять тебе випробувати нові відчуття. Повір, твій партнер буде завжди радий спробувати що-небудь новеньке!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які секс-дії підвищують шанс на небажану вагітність?

3. Тримай руку на пульсі
Не забувай мастурбувати, навіть якщо у тебе є постійний партнер. Насолоджуйся мастурбацією, тому що це корисно для здоров'я і настрою, та й взагалі, приносить масу задоволення! Не зневажай такою простою можливістю отримати оргазм.

4. Настройся правильно
Створи умови, в яких не буде місця стресу, і ніщо не буде тебе відволікати від задоволення. Вимикай телевізор, постав телефон на беззвучний режим, вимикай комп'ютер і спробуй усунути всі зовнішні відволікаючі фактори наскільки це можливо. Це допоможе звільнити максимум ендорфінів, які доставляють тобі задоволення.

5. Не думай про оргазм
Не потрібно зациклюватися на отриманні оргазму. Досліджуй своє тіло для максимального задоволення і насолоджуйся процесом. Тільки будучи повністю розслабленою і захопленою сексом, ти дозволиш організму налаштуватися належним чином, і оргазм стане цілком природним явищем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 13.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1628

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: