Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 дурниць, які необхідно сказати бойфренду

5 дурниць, які необхідно сказати бойфренду

Будь в курсі, що саме він хоче від тебе почути!

7413papapa5555.jpg (226.55 Kb)
"Я тебе поважаю"
Навіть якщо ви всією своєю поведінкою демонструєте повагу до його сили, мужності і розуму, час від часу показуйте своє ставлення і словами! Так само як вам важливо знати про його ніжність, йому важливо розуміти, що ваша повага до нього є непорушною.
 
"Ти такий гарний!"
Погодьтеся, адже вам приємно, коли чоловік, бачачи вас з ранку розпатланою, каже, що ви чудово виглядаєте? Ось і у нього після цієї фрази покращиться настрій на цілий день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки розривають відносини?
 
"Дякую"
Це слово - не просто данина ввічливості. Воно - показник того, що ви цінуєте його зусилля, в чому б вони не проявлялися: в приготуванні вам кави, важкій роботі на благо вашого майбутнього або подарунку на день народження.

"Давай швидко зробимо це!"
Іноді чоловікові найбільше хочеться зробити "це" швидко, за п'ять хвилин до виходу на роботу. Чому б не зробити йому такий подарунок? Він ще більше впевниться у тому, що ви - ідеальна пара!

"У тебе класні друзі"
Якщо ви любите цього чоловіка, то приймаєте його в комплекті з його поганими звичками і дивакуватими друзями. Нехай після шлюбу з вами він з ними зустрічається дуже рідко, вони - частина його життя, і ваше схвалення багато для нього значить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 08.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1372

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: