Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 помилок, які ведуть до розриву відносин

5 помилок, які ведуть до розриву відносин

Якщо ти хочеш зберегти ваші відносини - ніколи не роби нічого подібного!

55tgghrt.jpg (182.13 Kb)
1. Говорити гидоту за спиною друг у друга
Чорнити хлопця в очах оточуючих, коли його немає поруч - це не те ж саме, що невинно пожартувати з приводу його звички до сих пір збирати фігурки з "Зоряних Воєн". Це удар нижче пояса, і, на жаль, досить поширена звичка.

2. Фіксувати увагу на тому, що твій хлопець робить не так.
Може бути, ти пригадала, як весело було з твоїм колишнім - не те, що з мовчуном-бойфрендом, який за все свято і слова при гостях не сказав. Або поскаржилася, що ж твій благовірний не такий джентльмен, як чоловік твоєї подруги, який завжди відкриває для неї двері. Порівняння, що йдуть явно не на користь твого хлопця - це ще одна непомітна проблема в ваших стосунках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не варто поспішати з'їжджатись з бойфрендом?

3. Забувати поставити себе на місце свого партнера.
Найчастіше виявляється, що чоловікові важче подивитися на речі твоїми очима і зрозуміти твою точку зору, навіть якщо він з нею не згоден. Зате жінці легше розвинути цей навик, тому що леді в силу своїх біологічних і неврологічних особливостей, як правило, більш чуйні, схильні до емпатії істоти.

4. Накидатись один на одного ні з того, ні з сього.
Коли ти сваришся з чоловіком і раптом раптово переходиш на крик - це погана звичка. Це просто відлякує партнера і відрізає всі можливості до продуктивної розмови.

5. Не вміти вчасно зупинитися під час сварки.
Якщо ти придумала ще один аргумент або дотепну фразу - так важко зупинитися і не озвучити заготовлену репліку. Але якщо ти стримаєшся, вам буде набагато легше вирішити проблему, тому що ви зможете поговорити спокійніше і з великим розумінням один одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 07.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1965

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: