Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 секс-міфів, у які ти досі віриш

5 секс-міфів, у які ти досі віриш

Пора з цим покінчити!

qwe3rty7uy68.jpg (201.87 Kb)
1. Чоловіки хочуть сексу більше, ніж жінки.
На щастя, минули ті часи, коли вважалося, що інтимне бажання - суто чоловіча прерогатива. Сучасні сексологи стверджують, що рівень сексуальної потреби приблизно однаковий у обох статей.
 
2. Жінка, яка не відчуває задоволення від сексу, - фригидна.
По-перше, сучасні сексологи відмовилися від поняття фригідності. Чисто з анатомічної точки зору будь-яка жінка здатна відчувати задоволення від самого процесу сексу і отримувати оргазми як результат. Якщо ж задоволення немає - причину треба шукати в психологічних і фізіологічних затискачах в тілі - і в партнері. Також, незважаючи на те що труднощі різного роду з досягненням оргазму відчуває кожна третя жінка, аноргазмія як нездатність відчувати оргазм діагностується лише у 3% жінок - і успішно лікується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки ти жінки люблять оральний секс?
 
3. Займатися сексом потрібно завжди, коли цього вимагає чоловік.
Психологи вказують на пробудження таким чином синдрому жертви - жінка фактично систематично піддається насильству і в кінцевому рахунку втрачає контроль над своїм життям. Власне лібідо жінки при цьому згасає - адже воно фактично не використовується.Гінекологи розповідають, що при статевому акті без відповідного збудження не виділяється природна змазка, що загрожує ерозією шийки матки.

4. Секс-іграшки - це для збоченців.
Для того щоб зрозуміти, чи знаходяться іграшки на стороні добра або зла, досить визнати той факт, що далеко не завжди ваш партнер здатний задовольнити вас чисто фізично. І секс-іграшки давним-давно не тільки поліпшують життя самотнім, але і приносять різноманітність в життя усталених пар.
 
5. Змазка для сексу - це маркетинг чистої води.
По суті своєї змазки жінці не завжди достатньо. Це може бути як вроджена особливість, так і придбана риса: наприклад, під час і після вагітності сильно змінюється гормональний фон, і жінка може відчувати відчуття сухості інтимної зони. Любительки бурхливого і тривалого сексу знають: для довгого і незабутнього вечора краще запастися змазкою - як гарантією приємних емоцій і на ранок.

Джерело: goodhouse.com.uа

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 10.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2937

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: