Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 найжахливіших помилок у відносинах

5 найжахливіших помилок у відносинах

Ми вивчили думку експертів з відносин, щоб зрозуміти: які з наших промахів отруюють життя найбільше. І ось що вони нам відповіли.

archive_fotolia_26444393_subikuuuuuuuuuuuuuuuuuscription_l.jpg (36.93 Kb)
Ти не розумієш власної цінності
Низька самооцінка - це одна з найпоширеніших проблем, через які ми раз по раз вибираємо не тих чоловіків, які поводяться з нами неналежним чином. Також ця помилка штовхає дівчат на недоречну жертовність, викликає страх заявити про свої бажання та потреби, як результат - незадоволеність і постійний стрес.

Ти занадто сильно покладаєшся на свою маскулінну сторону
Так, так, ти успішна і незалежна, професіонал у сфері права/медицини/фінансів і, безумовно, можеш всі свої проблеми вирішити самостійно. Тим не менш, така позиція найчастіше стає причиною того, що ти не можеш побудувати гармонійні відносини. Щоб змінити стан речей, потрібно буквально змусити себе зменшити свій маскулінний запал і стати трішки слабкішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які риси допомагають щасливим відносинам?

Ти весь час намагаєшся змінити чоловіка
Прагнення переробити партнера може виявлятися в критиці того, як він одягається, каже, їсть, чим захоплюється і заробляє на життя. Найбільша мудрість полягає в тому, щоб прийняти його таким, яким він є зараз - тільки так ти зможеш змінити його.

Ти не цінуєш того, що робить для тебе чоловік
На противагу дівчатам, які зовсім себе не цінують, існують надмірно егоцентричні особи, які не помічають того, що робить для них партнер. Якщо продовжувати в тому ж дусі, ризикуєш залишитися "біля розбитого корита" - бажання дивувати, дарувати подарунки людині, яка зовсім цього не цінує, відпадає дуже швидко.

Ти дуже швидко намагаєшся схилити його до шлюбу
Чоловіки - істоти сильні, але, в той же час, дуже полохливі. Надмірний натиск з нашого боку викликає у них тільки одне бажання - розвернутися і бігти, не озираючись (так, настільки сильно вони боятися втратити свою свободу). Тому помилкою буде заводити розмову про дітей на другому побаченні або ж питати, коли ви одружитеся після півроку відносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 27.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2133

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: