Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 причин, щоб розлучитись з чоловіком

5 причин, щоб розлучитись з чоловіком

Ось кілька причин, які свідчать, про те, що вам краще розлучитись.

kojihugt76898.jpg (161.21 Kb)
Ви полюбили самотність
Раніше ви весь свій час проводили удвох з чоловіком, а тепер полегшено зітхаєте, коли він затримується на роботі. Коли він удома, ви намагаєтеся не перебувати з ним в одній кімнаті, а коли цього не вдається уникнути, відчуваєте роздратування. Вам здається, що він неправильно говорить, неохайно їсть, некрасиво чхає - словом, все, що він робить, вам не подобається!

Ви стали чимось зловживати
Чимось таким, що приносить шкоду вашому здоров'ю. Наприклад, курінням, переїданням, голодуванням або алкоголем. Здавалося б, який зв'язок? А самий прямий: забуваючись в алкогольному дурмані, ви намагаєтеся хоч на час перестати думати про ті проблеми, які виникли у вашій родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому він досі не сказав, що кохає?

Ви перестали радіти
Що б не відбувалося навколо вас, ви не відчуваєте таких позитивних емоцій, як раніше. Можливо, ви і вдаєте захват і радість, але на душі у вас важко, навіть тоді, коли оточуючі думають, що ви радієте. Ви можете відчувати тяжкість у грудях або ниючий біль в районі сонячного сплетіння. У вас раптом з'явилися періодично виникають головні болі або клубок у горлі. Всі ці фізичні відчуття - прямий наслідок вашого психологічного стану.

Ви вже не мрієте про майбутнє
Якщо раніше ви з чоловіком часто мріяли про новий дім або тому, як заведете собаку, то тепер ваші розмови про майбутнє зводяться до найпростіших речей: "Ти завтра заїдеш в аптеку?", "Треба в вихідні скупитися в супермаркеті". Ви перестали ставити спільні цілі, та що там - ви навіть не хочете собі уявляти вашу сім'ю через п'ять, десять років.

Ви стали проводити багато часу поза домом
Можливо, у вас є на це вагомі причини: завантаженість на роботі, необхідність допомагати батькам, зустрічі з подругами. Однак прислухайтеся до своїх відчуттів: щоразу, озвучуючи чоловікові інформацію про те, що сьогодні ви знову прийдете пізно, що ви відчуваєте? Якщо радість і полегшення, то, ймовірно, ви підсвідомо бажаєте проводити якомога більше часу далеко від чоловіка.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 02.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1588

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: