Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 неприємних фактів про відносини, у які не хочеться вірити

5 неприємних фактів про відносини, у які не хочеться вірити

Але статистика не бреше!

gbgthtrhrty56y65.jpg (275.71 Kb)
Чоловіки, які зраджують, щасливіші у шлюбі
Якщо твій партнер цілком задоволений вашими відносинами, це ще не гарантує його вірність. За даними університету Рутгерса, 56% одружених чоловіків, які зраджують своїм дружинам, впевнено назвали себе щасливими.

Пари в міцних відносинах частіше лаються
Щасливі пари скандалять приблизно раз в тиждень. Університет штату Флорида виявив, що партнери, які не зберігають секретів один від одного і все говорять прямо, виявляються щасливішими в довгостроковій перспективі. Тільки не перестарайся!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що друг мріє стати твоїм бойфрендом?

Бездітні пари щасливіші в стосунках
Поки батьки нервують через дітей і постійно недосипають ночами, Відкритий університет Великобританії виявив, що бездітні пари насолоджуються життям і романтикою набагато довше. Вчені пояснюють це тим, що у відсутності дітей люди більше часу приділяють роботі над своїми відносинами.

Ранній секс призводить до швидкого розставання
Вважається, що найщасливіші пари найбільш сексуально активні. Звичайно, займатися сексом здорово, але поспішати не варто: дослідники з Корнельського університету опитали близько 600 пар і з'ясували, що чим швидше з моменту знайомства люди вступали в сексуальні відносини, тим менше вони були разом.

Виставляти напоказ свої відносини в соцмережах - значить зіпсувати їх
Всі, хто жити не може без публікації спільних селфі і відповідних оновлень статусу в соціальних мережах, будьте обережні! Згідно з дослідженням "Фейсбуку", в якому взяли участь 1,3 мільйона користувачів, люди з "офіційним" статусом відносин розлучаються набагато частіше.

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 20.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1075

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: