Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Весілля / 5 причин радіти тому, що ви розійшлись з хлопцем

5 причин радіти тому, що ви розійшлись з хлопцем

Ви можете знову возз'єднатись з друзями!

1928_nrm_1407871404-cos090114loveopener_001-0.jpg (17.56 Kb)
1. Всі огортають вас своєю любов'ю і увагою. Адже "вона ж розійшлась з своїм хлопцем і потребує підтримки!".

2. Відчуйте себе абсолютно вільною! Ви можете просто бігти вниз вулицею і не звертати ні на кого уваги! Вам не потрібно обтяжувати себе необхідністю телефонувати комусь і повідомляти де ви, з ким і що робите. І тим більше, вам не треба ні за кого хвилюватись. В голові не снують думки: "він не подзвонив! Де його носить?"

3. Ви можете мріяти про Джареда Лето скільки завгодно! Ви одинока, проте вільна і вже передчуваєте радість нового кохання.

4. Ви можете гайнути на край світу і потрапити в неймовірні пригоди! Немає надокучливого бойфренда, який вам забороняє те, йому не подобається ця ідея і "ні, ми не можемо туди поїхати".

5. Тепер ви можете придбати ці рожеві з сердечками подушки, які ваш колишній вважав занадто дитячими. Адже єдина особа, перед якою ви звітуєте - це ви сама!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:45, 01.09.2014
Автор: Роксолана
Переглядів: 3890

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: