Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса, Косметика, Макіяж / 5 способів використовувати тональний крем в макіяжі

5 способів використовувати тональний крем в макіяжі

Візажисти вважають тональний крем основою будь-якого макіяжу. Якщо твоя шкіра буде красивого рівного відтінку, то все обличчя перетвориться і придбає здоровий вигляд. На такій шкірі губна помада, тіні для повік і рум'яна будуть виглядати більш красиво і органічно. Однак тональний крем можна використовувати в макіяжі по-різному. Дізнайся про 5 способів, як цей косметичний продукт може допомогти тобі в макіяжі.

d3c2bba945537d97a9a8c4c120b47bda.jpg (15.45 Kb)
Для вирівнювання кольору обличчя

Основна функція тонального крему - це вирівняти тон твоєї шкіри. Саме з цією метою дівчата і використовують цей косметичний продукт. Тут варто звернути увагу на те, що склад тональних кремів за останнє десятиліття настільки змінився, що вони не тільки не шкодять шкірі, але і доглядають за нею - зволожують, захищають від сонця і т.д.

Як основа під тіні

Якщо ти іноді помічаєш, що під кінець дня тіні на очах можуть скочуватися - збиратися в складочки верхньої повіки, то звернися до допомоги тонального крему. Просто нанеси цей засіб на шкіру повік подушечками пальців і розтушуй легкими рухами. Після, можеш нанести тіні для повік. Щоб такий варіант не здавався тобі незвичайним, подивися, як працюють професійні візажисти - вони відразу покривають тональним кремом все обличчя, в тому числі і повіки.

Для створення макіяжу губ в стилі Nude

Актуальний тренд - макіяж губ в стилі Nude - допоможе тобі виглядати максимально модно і природно. Він ніжний і підходить під будь-який образ. Створити такий макіяж просто, якщо під рукою є тональний крем. Досить вбити подушечками пальців трохи засобу в губи і промокнути їх серветкою, а після вже нанести помаду відповідного відтінку

Як коректор

Коректор в макіяжі приховує темні кола під очима і маскує недоліки шкіри. Однак якщо у тебе під рукою не виявилося коректора, а потрібно терміново щось зробити з прищиків або почервонінням, то звернися до допомоги тонального засобу. Після того, як нанесеш один шар крему на обличчя, дочекайся його повного всмоктування, і потім окремо, вже точково, пройдися по проблемних місцях. Таким чином ти нанесеш другий шар тонального крему туди, де це необхідно.

Для корекції овалу обличчя

Ти часто мрієш про ідеальну шкірі голлівудських знаменитостей? У них точені вилиці, тонкий гарний ніс і розкритий погляд. Можливо, ти здивуєшся, але їх секрет зовсім не в пластичній хірургії або хороших генах. Справа в правильній корекції обличчя. Для того, щоб позмагатися із зірками в красі, достатньо придбати два тональні креми різних відтінків. Один з них - такого відтінку, який ідеально підходить тобі, а другий - на тон або два тонів темніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Косметика, яка повинна бути у кожної жінки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 25.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2031

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: