Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 чуттєвих способів наблизити свою кульмінацію

5 чуттєвих способів наблизити свою кульмінацію

Зроби ці прості поради частиною свого повсякденного життя і незабаром станеш більш чутливою - сприйнятливою до пестощів, здатною досягати кульмінації набагато легше і частіше.

sexualnost.jpg (12.71 Kb)
Дихай

Правильне дихання надзвичайно важливо не тільки в йозі, але і в сексі. Постарайся дихати повільно і глибоко животом - це допоможе тобі сконцентруватися на своїх відчуттях під час сексу і навіть посилити їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 способи подовжити прелюдію

Розслаб рот, щелепу і шию

Віриш чи ні, але ці області безпосередньо пов'язані зі станом твоєї ... вагіни. Посувай щелепою, розімни її - ти здивуєшся, але як тільки вона трохи розслабиться, то і "внизу" ти станеш більш розслабленою.

Подай голос

Можливо, протяжні стогони порно-зірок під час сексу - не зовсім марна річ. Справа в тому, що звукові вібрації подають особливі, енергетичні імпульси в піхву, пробуджуючи твоє сексуальне бажання.

Рухайся

Заняття у фітнес-залі, пробіжки, танці або йога - що б ти не вибрала, це позитивно вплине не тільки на твою фігуру, а й на сексуальне життя. Під час занять спортом в організмі виробляються ендорфіни, що відповідають за гарний настрій, а також стимулюється робота всієї ендокринної системи. Крім того, певні вправи підсилюють приплив крові до органів малого тазу, підвищуючи збудження і реакцію на ласки.

Роби вправи Кегеля

Сильні м'язи тазового дна не тільки полегшують симптоми ПМС, але ще і збільшують чутливість піхви. Просто стискай їх так, ніби хочеш призупинити сечовипускання, а потім розслаблюй. Цю нехитру вправу можна робити де завгодно - в метро, в черзі, сидячи за робочим столом. Єдине, що помітять оточуючі, це блиск твоїх очей, що втім теж зовсім непогано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 10.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2657

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: