Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини, Школа кохання / 4 ерогенні зони, про які ти не знала

4 ерогенні зони, про які ти не знала

Ваша постіль - ідеальне поле для нескінченних експериментів! Вивчи тіло коханого, щоб знайти нові джерела задоволення.

image_5605021220160954315.jpeg (16.28 Kb)

Шкіра голови. Тут розташовано багато чутливих нервових закінчень. Запропонуй коханому салонну процедуру у власному виконанні: вимий його голову, втираючи шампунь ніжними масажними рухами. Або просто запусти пальці в його шевелюру. Цей цілком невинний на вигляд жест змусить його муркотіти, як кота!

Коліна і стегна. Легкий масаж стегон сприяє притоку крові до геніталій. А поцілунки ніжної шкіри під колінами доставить твоєму партнерові справжню насолоду! Головне - переконатися, що він не боїться лоскоту.

Долоні. За рівнем чутливості долоні поступаються тільки губам і геніталіям. Масажуй його руки, злегка потягуючи кожен палець, щоб розслабити його, а потім поцілуй ніжну шкіру між пальців. Хочеш збудити його до межі? Оближи його пальці і почни імітувати оральний секс - він буквально зійде з розуму від такого видовища!

Руки. Допоможи йому розслабитися після важкого робочого дня! Масажуй м'язи рук, починаючи від плечей і поступово спускаючись до долонь. Чергуй сильні натискання з легким поцарапиваніем кінчиками пальців. Знову піднімися вгору, чергуючи масажні рухи з легкими поцілунками. Заверши масаж, м'яко провівши розслабленими пальцями по всій поверхні рук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жіночий презерватив: міф або реальність

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 09.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3622

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: