Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Модні тренди, Кар'єра / 5 базових речей твого офісного гардеробу

5 базових речей твого офісного гардеробу

Навіть якщо ти працюєш в офісі з самим суворим дрес-кодом у світі, це не привід впадати у відчай і здаватися на милість нудним і некрасивим речам.

28a4a3b187ee8c7b96200382ba2b0e8a_cropped_630x350.jpg (12.37 Kb)
Костюм-двійка
Ні-ні-ні, ми зовсім не про сумні синтетичні "двійки" чорного кольору з невиразним кроєм! Брючні костюми бувають різними, і по-справжньому стильних моделей серед них чимало. Обзавестися можна двома варіантами. Перший - костюм з верхом, що нагадує смокінг, і вузькими брюками, завдовжки трохи вище кісточки на нозі. Другий (і куди більш відповідний на кожен день) - костюм, що з подовженого піджака і широких довгих штанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 способів виглядати модно в холодну пору

Блейзер або піджак в чоловічому стилі
Можна, звичайно, окремо носити піджак, який є частиною костюма-двійки, але ми все ж радимо обзавестися окремим, "самостійним" блейзером. Його ти зможеш поєднувати з чим завгодно (це інвестиція не тільки в офісний гардероб, а й в базовий) - від штанів і спідниць на роботі до інших, більш демократичних речей у вільний час.

Штани
Основні ознаки ідеальних штанів для офісу прості - вони повинні добре на тобі сидіти, а також бути зшитими з щільної і якісної тканини. Якщо ти не хочеш занадто довго підбирати фасон, просто зупинись на самому універсальному - вузьких штанях-сигаретах.

Лаконічна спідниця
Але не йди зовсім вже простим шляхом - очевидна спідниця-олівець чорного кольору буде виглядати досить нудно, але якщо у неї буде цікава деталь крою, то ситуація докорінно зміниться. Спробуй приміряти спідницю-олівець із запахом або невеликим розрізом спереду - повір, вид буде вже зовсім інший!

Туфлі-човники
Ця абсолютно базова річ не тільки офісного гардероба, мабуть, не вимагає пояснень своєї присутності в списку must-have. Але все ж зазначимо, що, якщо ти купуєш пару човників саме в офіс, краще всього вибрати чорні або тілесні туфлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 12.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1793

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: