Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Стиль і мода / Модні тренди / 5 ульрамодних речей, які ти точно знайдеш в своїй шафі

5 ульрамодних речей, які ти точно знайдеш в своїй шафі

Ми вибрали 5 речей, модних у цьому сезоні, які ти точно знайдеш у своєму гардеробі!

3376dddc6678d0f45b7a3afc2c182c_cropped_630x350_1.jpg (35.76 Kb)
Сукня-сорочка нижче коліна
Цей фасон суконь повернувся в моду ще на початку 2015 року та, здається, планує залишитися в тренді надовго. У кожному разі, ця модель підходить до будь-якого типу фігури і відмінно виглядає в самих різних образах. У твоєї мами напевно збереглося не одне таке плаття!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 ульрамодних речей

Шовкова хустина
Шовкові хустки, мабуть, і не виходили з моди, тільки от тепер носи їх некласичними способами: наприклад, збирай за допомогою хустки волосся у високий хвіст, пов'язуй його на руку або на сумку.

Брошки
Брошки знову в тренді, тому швидше вирушай інспектувати шафу: думаємо там напевно знайдеться не одна стильна і по-справжньому вінтажна реліквія, яка вже давно припадає пилом!

Чоботи в стилі 70-х
Висока вільна халява, спокійна колірна гамма, трохи звужений ніс і стійкий каблук - такі чобітки були у кожної модниці 70-х років. Запитай у мами - можливо, її пара модного взуття все ще чекає нового виходу на прогулянку через тридцять років.

Хутряна шапка
У дитинстві багатьом з нас великі хутряні шапки зразок тієї, що була у Наді в "Іронії долі", здавалися смішними. Однак цієї зими такий головний убір гордо носить звання самого гарячого тренда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 03.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1409

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: