Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Фітнес / 5 вправ, аби підтягнути внутрішню частину бедра

5 вправ, аби підтягнути внутрішню частину бедра

Внутрішня частина стегна вважається однією з проблемних зон фігури, проте ми знайшли 5 ефективних вправ, що виправлять ситуацію.

fitnesjjjiikl.jpg (16.69 Kb)
Оптимальна програма тренувань:
для початківців: 15 повторень, 1-2 підходи;
для просунутих: 15-20 повторень, 3-4 підходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 ефективних способів позбутись зайвих кілограмів

Вправа 1. Відведення ноги стоячи
Встань перед стіною і обіприся обома руками. Стоячи на лівій нозі, праву підніми і повільно веди її перед собою вліво і назад. Обидві ноги повинні бути злегка зігнуті в коліні. Виконай цю вправу в іншу сторону.

Вправа 2. Відведення ноги лежачи
Лягай на бік, на витягнутій руці. Поклади одну ногу на подушку або м'яч. Повільно підніми другу ногу і знову опусти. Те ж саме виконай в іншу сторону.

Вправа 3. Стискаємо м'яч
Положення лежачи на спині. Підтягни обидва коліна до корпусу. Затисни колінами м'яч, порахуй до 10, дихання вільне. Розслаб ноги. Виконай 3-4 повторення.

Вправа 4. Варіант вправи з м'ячем
У положенні лежачи на спині витягни ноги вгору, м'яч затиснутий між стопами. Потягни п'яти вгору і затисни м'яч п'ятами. Знову порахуй до 10. Виконай 3-4 повторення.

Вправа 5. Стретчинг
Піднімись на ноги, які повинні бути широко розставлені. Вагу перенеси на ліву ногу і зігни її в коліні. Праву ногу постав на п'яту і потягни носок на себе. Відстав сідниці назад, спину тримай рівно, корпус та груди вперед. Залишайся в цій позі 15-20 секунд. Виконай те ж саме в іншу сторону (по 1 повторенні в кожну сторону).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 05.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2316

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: